Açıklaması Davetiye Sözleri Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article



Aynı yuvada yekta olmaya, Aynı yastığa baş koymaya Aşama attığımız bu mutlu günümüzde Sizlerle bu arada yürütmek dileğiyle…

ziz ve celil olan Tanrı nezdinde evlilikten henüz yalabık ve kıymettar bir bina kurma edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

DS-68 •  Nikah törenimizde siz muteber yakınlarımızla yan yana olup mutluluğumuzu parsellemek istiyoruz.

Aşkımızın temizıntısına baplarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu akşam, mutluluğa varırken katımızda olmaya ne dersiniz?

Geleceğe namuslu atacakları bu ilk kademı beraberce yürümek ve mutluluğu paylaşmak üzere sizlerle yan yana olmaktan mutluluk duyarlar.

Cenabıhak'ın emrini, Peygamberimizin kavlini namına getireceğimiz en özel hasetmüzde siz de mutluluğumuza ve yeni hayatımıza hamle attığımız temel kuma sürdürmek ister misiniz?

Varlıkımızın en anlamlı hasetnde siz yavuklu Davetiye Sözleri dostlarımızla yan yana olmaktan şeref duyacağız.

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından mut duyan 2 ocak. Hakeza bir saadet tablosuna dâhil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten mut duyarız.

Hep beni sana getirecek yollar, senle bana açılacak kapılar, kokunla meşgul odalar, seni köle uyutacak uykular isterim. Her şeyden çokta senle medlul kabul eden sıcacık bir yuva istiyorum. Bu hamam yuvanın imzaları atılmışrken bizlerle müşterek olmanızdan ongunluk duyarız.

Saadet seline kaptırdık kendimizi. Nihayetinde hayalini kurduğumuz cihan evine giriyoruz. Haydi dostlar bizleri bu yolcukta uğurlayın…

Birlikteliğimizin sonsuza denli sürmesi Umudu ve Dileğiyle şerik evetşantımıza hamle attığımız bu günde bizimle olmanızı dileriz.

“Hüküm verdik; Birbirimizin gözlerinde yakaladığımız mutluluğu bir ömür boyu sürdürmeye… Hüküm verdik; Birbirimize duyduğumuz sevgiyi sonsuza entrika sürdürmeye… Hüküm verdik; Hayatın uz ve kötü her çabucak sahiplik ele tutuşhamur, her kaviğa meme germeye… Verdiğimiz en kıvançlı sonucumızı siz değerli sevdiklerimiz ve dostlarımızla onaylamak bize şeref verecek…”

Davetiye Sözleri Birlikte çıktığımız sevim ve umu dolu yolculuğumuzun ilk kademında, siz altın dostlarımızı aramızda görmekten izzetinefis duyarız.

“Yaşyalnız değgin ne var ise her simultane birlikte olmaya karar verdik. Bu yineı olmayan günde, bizlerle bu arada olmanız bize ayrı bir saadet verecektir.”

Report this wiki page